Črev. mikroflóra

Pán doktor, bola som u 1 gastroenterológa, kt. plne doverujem. Keď som mu povedala, čo a ako, tak mi povedal, že čo sa divím, keď užívam 1,5 mes. antb. bez probiotík v dávkach raz takých ako je norma. Uzavrené ako vyhubenie črev. mikroflóry, beriem probiotika VSL3 a niečo sa zlepšilo, ale nie to O.K. Povedal, že to bude trvať 3 mes. a kolonoskopia nebude. To isté mi hoovril OL. Može to byť aj príznak borelky, ale toto je fakt po samoliečbe s antb. Nechápem, čo všetci doktori majú s tými protilátkami. Ja som nikdy nemala protilátky, len mi vyšla pozit. ELM na borelku a doktori moc dobre vedia, ako to je a 2 x som dokonca infúzky ukecala, že by som mala nejaké protilátky. A to len vďaka tomu, že mám nejaké vedomosti, a keď to má človek v sebe x rokov, tak veľa ľuďom sa protilátky už netvoria. V Bratislave existuje dokonca 1 neurologička, kt. lieči rozne formy boreliózy a je vyhlásená. Viete, doktori strašne boreliózu podceňujú. Dajú človeku antb. na 2 týždne, a ešte v dávkach, kt. nepresahujú hematolikvorovou bariérou a myslia si bohviekaú liečbu človeku dali. Viete koľko je ľudí, čo sa lieči samo? Mrknite niekedy na www.borelioza.cz. Majte sa pekne!

Odpověď odborníka:

Vážená paní Jano, doporučuji Vám trpělivě vyčkat na účinek déletrvající pravidelné aplikace probiotik. Pokud se Vaše obtíže do konce tohoto kalendářního roku nezlepší, může být jejich příčinou multiorgánová borelióza, případně jiné, u Vás dosud nerozpoznané onemocnění. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Zanet mandli Je mi 27 let a nyni ziji na Novem Zelandu. Dva tydny me...
 
Naposledy čtené: