Cysta

dobry den,jsem 2měsíce po laparoskopické operaci slepého sřeva+cysta na levém vaječníku.od operace mam brnění a mirnou bolest v levem třísle.p.doktorka mi rekla ze mi mohli pri operaci porusit vazy v trisle.ja bych ale rada vedela zda je mozne aby tam byla cysta nova?nebo je mozne ze bolesti trvaji tak dlouho po operaci??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! 2 měsíce po laparoskopické operaci by už hoejní mělo být víceméně ukončeno. Cystu lze prokázat ultrazvukovým vyšetřením. I laparoskopická operace ale mohla způsobit tvorbu srůstů, které mohou nadále podobné (i horší) obtíže způsobovat. Stejně tak se ale může jednat o reakci zkráceného a operací podrážděného třísla/ tříselného vazu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x