Děloha

Zdravím, . již delší dobu mám nepravidelnou menstruaci nedostatečně reagující na hormon.léčbu.Kyretáž i hysteros.v lonském roce byla v pořádku.I přesto lékař navrhuje odstr.dělohy.Co je příčinou problémů mě nesdělil.Je i jiné řešení.Mám 45.roků Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná o časté nepravidelné krvácení a hormonální léčba není úspěšná pak jiná cesta než operační řešení není. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x