Detralex a komorové extrasystoly

Mohl by Detralex způsobit komorové extrasystoly - levé komory, palpitaci, nepravidelnost srdeční? Po vysazení Detralexu -1 rok - potíže téměř zmizely (subj), Nyní asi 5 dnů opět užívám Detralex a palpitace-nepravidelnost - se zase ozývají....nemá lék vliv stěny aorty, tepen..na činnost srdce?? Obávám se ho užívat. Děkuji , Mia

Odpověď odborníka:

Dobrý den Detralex je pomerně bezpečný lék, lze jej dokonce užívat i v průběhu těhotenství. O tom, že by způsoboval extrasystoly nejsou známé údaje S pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: