Detralex v první třetině těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem nyní v devátém týdnu těhotenství a beru Detralex 2xdenně od počátku těhotenství. Jsem po operaci žil na obou DK. Je bezpečné v prvním trimestru těhotenství brát tento lék? Může mít negativní účinky na vyvíjející embryo? Můj lékař mi řekl, že by se nemělo nic stát a miminku to ublížit nemělo, mám však obavy zda tomu tak skutečně je a miminko bude zdravé. Děkuji za odpověď Romana

Odpověď odborníka:

dobrý den, detralex je jeden z nejlepších léků na varixy, poud Vám ho napsal lékař v 1.trim., bylo to nutné.není prokázáno, že by detralex přímo ohrožoval plod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x