Displasie dělož.čípku

Je mi 59 a 6.9.jsem byla na konisaci děl.čípku z důvodu CIN III.Moje gynekoložka mi doporučila odstranění dělohy,protože po histologii mám CIN II.Není možná spíše rekonisace?Proč hned takový razantní zákrok!

Odpověď odborníka:

Dobrý den,rekonizace to pravděpodobně nevyřeší, le neznám Vaši anamnézu,nevím, jak dlouho jste sledována atd. V budoucnu je dost vysoké riziko rakoviny. Dělohu bych doporučila dát pryč.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: