Divný vzhled žaludu.

Již delší dobu mě trápí výtok z penisu, který zapáchá po rybině. V poslední době se k tomu ještě přidalo svědění předkožky, rýhy na penisu a takové bílé kuličky na žaludu po stažení předkožky. Před rokem jsem měl chlamydie trach. IgA i GgG pozitivní. Teď podle doktora tam jsou pořád nějaké paměťové, nebo něco takového. Rád bych se tedy zeptal, mohou toto způsobovat chlamydie a je něco čím bych to mohl léčit? (mast apod. ) V příloze zasílám foto. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Poproste lékaře ,ať Vám udělá stěr na trichomoniazu - to je infekce bičenkou poševní, která u muže napadá močovou trubici , prostatu atd... přenáší se pouze pohlavním stykem a pokud se neléčí , vznikne chronické onemocnění se všemi komplikacemi. Léčba patří do rukou lékaře .s pozdravem ( foto nedorazilo)

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Studie varují před e-cigaretami
Články: Studie varují před e-cigaretami
Regulace elektronických...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x