Dlaždicobuněčný papilom

Dobrý den,mám okolo šourku takové jako bradavičky po histologii bylo zjištěno že se jedná o Dlaždicobuněčný papilom, chtěl bych se zeptat jestli se dají přenést i na druhou osobu..Předem Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se o nádory způsobené tzv. papilomaviry, nákaza je tedy teoreticky možná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: