Dlhodobe problemy psychika?

Prajem chcem sa spytat uz dlhodobo pocitujem akusi uzkost na hrudniku... dali mi aj lieky trittico a lexaurin 1,5mg... bol som aj na lieceni v jednej liecebni... nakolko tam sa mi stav zhorsil a zacala sa mi strasne motat hlava a prestal som spat neviem uz kam dalej sa obratit... prejdem ledva do obchodu a stale mam pocity uzkosti... potim sa hocikde a som strasne vycerpany... neviem uz co dalej... mozete mi poradit?

Odpověď odborníka:

Miý pane Robo- věřím, že Váš stav je nesnesitelný- ale snažte se, moc prosím, dát "sám sobě" ještě šanci. Léčba úzkostných poruch není snadná, vyžaduje mnoho trpělivosti a pokory jako od pacienta, tak od jeho terapeutů..Nehledejte "novou" pomoc, ale vydržte ve spolupráci se současnými ošetřujícími lékaři- už jste společně ušli kus cesty, učinili určitou cennou společnou zkušenost, je škoda "vše zahodit" a začít od začátku. Je možné, že budete muset měnit léky, než najdete ten svůj, upravovat dávku atd..Jste mladý muž, máte před sebou určitě zajímavý a smyslupný život, prožitá zkušenost určitého osobního trápení Vás lidsky může obohatit..Moc a moc držím palce!!

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: