Dluho trvajici tlak nad pravim spankem

Trapi mě tlakova bolest nad pravym spankem již 3 měsice ,byl jsem vyšetřen v Mostě na neorologii,EEG CT , CT S BARVOU SONO KAROTID .vše bez nalezu . Potom lumbalni punkce zde take bez nalezu , to mi bylo zděleno jak v mostě tak u meho neurologa .po punkci ještě horši boli mě cela hlava už tyden .beru citalex bez efektu .po přečteni zpravy doma jsem zjistil ,že v likvoru se jedna o monocytarni oligocytozu ,rad bych se obratil někam ,kde budu někdo mit snahu mi pom oci .Děkiji za odpověd .

Odpověď odborníka:

Vyšetřen jste naprosto standardně a poctivě. Neurologicky jste zdráv. Za uvedenou bolestí se mohou skrývat např. problémy s čelními dutinami, problém v oblasti čelistního kloubu nebo svalové spoušťové ( trigger body).
Citalec je antidepresivum, tudíž předpokládám, že podíl psychické tenze bude významný.
Fyzioterapeut by si měl s vašim problémem umět poradit.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: