Poradna lékaře

Dobrý den mam takovy dotaz v neděli v 20 00 jsem si brala posledni antibiotika brala jsem antibiotika penbene v ponděli jsem si vzala prašek antikopceci a měli jsem spolu sex bez kondomu někde na diskuzich jsem četla že když dobereš antibiotika že se to drži nakou dobu ještě v těle a ovlivnuje antikopceci myslite si že je tam maly riziko otěhotněni?děkuju za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, penicilinová antibiotika snižují účinnost HAK, doporučuji užívat kondom.Lépe celý cyklus.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: