Je mi 26 let.s ...

Dobrý den,je mi 26 let.S manželem se od listopadu 2007 snažíme o druhé dítě.Menstruaci mám i po vysadění HA pravidelnou,přesně na den,nikdy ne déle.Poslední menses jsem měla 5.3.Tu další jsem měla dostat 1.4ale nedostavila se ani žádné špinění nic,pouze pozoruju trochu výtok,nebo takový bílý hlen.mám zpoždění už 11 den dělala jsem si těhotenský test druhý den po vynechání a naposled ve čtvrtek to bylo 9 den od vynechání oba byli negativní.Mohla bych být i přes negativní test těhotná?Občas mě pobolívá břicho ,ale ne jako na menses,bolí mě záda v kříži,párkrát mi bylo trošku slabo a na zvracení ,ale jinak žádné těhotenské příznaky nemám.Je mi to divné,protože jak jsem už psala,menstruace se mi normálně nezpožduje.Předem děkuji za odpověď norinqa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná i přes negativní testy být můžete,hladina HCG jež je kriterie u běžných těhotenských tesů může narůstat lehce pomaleji. Doporučovala bych Vám návštěvu gynekologa, provedení laboratoře na HCG, SONO, či alespoň zopakování testu

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: