Jsem po operaci...

  • Dotaz od: Ivana Flajsarová
  • Publikováno: 20.4.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,jsem po operaci jater a dosud jsem užívala ursosan a combizym compositum.Drhy zmíněný lék nemužu nikde sehnat.Je možné užívat něco jiného?Byl mi předepsán pangrol ale ten mi nevyhovuje.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Flajsarová, doporučila bych Vám konsultovat gastroenterologa.Praparátů je na trhu vícero- např. Flavobipon, essentiale apod. a reakce na ně je poměrně individuální

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: