Moje 2,5 měsíč...

  • Dotaz od: Sismilichová Romana
  • Publikováno: 19.3.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Moje 2,5 měsíční dcera, kterou plně kojím, od cca 6. týdne minimálně kaká, nejdříve 1x za 9 dní, potom 1x za 6 dní a teď už je to 12. den. Bříško má měkké, nepláče, jen se občas kroutí, zvedá nožičky a tlačí. Dětská lékařka mi doporučila dát miminku šťávu z hruškového kompotu, ale toho se trochu bojím. Nevím, jak dlouho mám ještě čekat a co případně dítěti podat, abych něco nezanedbala. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kojené dítě může mít stoličku se značnými intervaly. Není třeba se bát. Pokud má měkké bříško a nepláče, víc než obvykle. Šťávu z kompotu mu určitě můžete dát.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: