Potřebuji prosí...

  • Dotaz od: Kateřina Janečková
  • Publikováno: 1.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,potřebuji prosím poradit. Za 14 dnů máme s dětmi 10a 4roky odlétat k moři.Byli jsme však v kontaktu s neteří, která po3 dnech našeho setkání onemocněla neštovicemi.Kontakt proběhl 18 dnů před plánovaným odletem. Nevíme, zda - li dovolenou zrušit.Vyřeší naší situaci např. krevni test CRP, popř. jiná vyšetření?Prokáží testy probíhající nákazu v organismu před samotným propuknutím? Děkujeme za odpověď.Janečková

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vzhledem k tomu že se jedná o virové onemocnění nebude CRP příliš nápomocno, jediné co by relativně mohlo napovědět jsou leukocyty a sedimentace i to je však pouze orientační

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: