Před pěti dny ...

Dobrý den, před pěti dny jsem měla klíště, asi zřejmě v Brně na zahradě, bylo asi přisáté dva dny,ještě před objevením jsem měla chřipkové příznaky, ale bez teplot, zvracení a průjem a křeče v břichu už ustoupili, přetrvává únava a nesoustředěnost, chtěla jsem se zeptat jestli to už jsou příznaky KE? A kdy by se to nejdříve už dalo zjistit z krve? Děkuji Pavla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji tyto příznaky nepodceňovat a navštívit lékaře, bohužel nelze vyloučit klšítovou encefalitidu ani lymskou boreliózu. Protilátky je možné v krvi detekovat již několik dní po nákaze. http://www.klistova-encefalitida.cz/vysetreni-a-lecba http://www.klistova-encefalitida.cz/priznaky-a-projevy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: