Dormicum nitrožilně

Dobrý den, asi před dvěma týdny jsem byla na vyšetření žaludku a bylo mi nitrožilně aplikováno Dormicum asi 4mg. Vážím kolem 50 kg. Ještě teď ovšem cítím, jakobych neměla v pořádku krátkodobou paměť. Po zákroku tento účinek přetrvával asi hodinu a půl, ale stále mám pocit, že mi to nějak "nemyslí" a zapomínám. Čím to může být? A je to normální?

Odpověď odborníka:

Pokud byste měla určité dispozice k nervovým chorobám, pak by ev. tato analgosedace mohla nastartovat podobné obtíže. Ale prokázat se to dá těžko. Obraťte se na neurologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Články: Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Pod pojmem onemocnění srdce...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Když sluníčko kouše…
Články: Když sluníčko kouše…
Po několika týdnech zimy s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: