Dorostlá nosní mandle

Dobrý den již jsem se vás ptala na problém mého syna,ale potřebovala bych vědě jestli je běžné,že po 4 měsících může byt nosní mandle opět obrovská jako před zákrokem vyndání?Nebo je to vyloučené?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, tzv.nosní mandle může znovu dorůst.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: