Dotaz na předkožku

Posílám Vám ještě jednu otázku ohledně předkožky, podařila se mi udělat zaostřená dobrá fotka toho natrhnutí,nejraději bych se už odhodlal jít k urologovi,ale stydím se.. máme tu jednoho,který není přímo v nemocnici ale má vlastní urologii,prostě je to normální lékař co má svojí ordinaci.. mám k němu jít nebo se nemusím bát? co bych mu tam měl říci? a nevíte co by mi s tím mohl dělat? díky

Odpověď odborníka:

Pokud ten kožní záhyb není hluboký, nehnisá a nedělá žádné potíže, tak se domnívám, že není speciální péče třeba.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: