Dotaz ohledně laboratorních výsledků po gynekologické operaci

Dobrý den chtěla bych se zeptat - byla jsem 5.10.2012 na gynekolog. operaci dg. N819, D 27. Byly mi odebrány oba vaječníky + hysterektomie. Pořád se cítím slabá a mám dost nízký Tk tak kolem 90/50. To se snažím pomalu a jistě zvládat. Dost mě ale vyděsilo, když před propuštěním se mi zvedl výsledek S HSCRP - na 31,9. Mám problémy s artritidou , ale to CRP bylo vždycky nejvíce, tak 5,45 a tento výsledek (31,9 ) mě dost vyděsil. Je to normální nebo mám něco s tím dělat? Děkuji Vám za Vaši odpověď a přeji krásný zbytek dne. S pozdravem Marta P

Odpověď odborníka:

Dobrý den, CRP se může zvýšit po prodělané operaci. Pokud nemáte teploty, bolesti, nebo jiné známky zánětu, není třeba se obávat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: