Dotaz ohledne hydrokely

Dobry den, chtel bych znat vas nazor popripade vasi radu. Je mi 17 let a v lete u mne byla zjistena hydrokela a mensi tukovy vyrustek na levem varleti. Delali mi ultrazvuk a vse je pry v poradku videl me i muj prakticky lekar i tu zpravu z nemocnice, a tak se radi jeste s vami. Pry je vsechno v poradku a casem se to pry muze ztratit nebo zustat tak jak je. Bulka mi prijde stejna nebo nepatrne vetsi, ale to si netroufam rict jestli se to meni nebo ne prijde mi to stejne.Nicmene nebyla to urologie kde jsem byl vysetren (alespon myslim), a tak se ptam vas v prosinci jsem jeste objednany na urologii. Je nutna operace nebo to zmizi nebo zustane stejne? Dekuji za kladne vyrizeni.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě by Vás alespoň jednou měl vidět urolog. Hydrokéla se nemusí nutně operovat. Ale každý výrůstek je podezřelý

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: