Dotaz ohledně léčby hypertenze

Dobrý den, před 8 měsíci mě zjistili hyperzenzi. Měla sem třeba 160/110 atd. Hypertenzi mám od nervů, psychicky problémy. Jinak vše srdce, ECho, EEG, EKG, sono ledvin mam v pořádku. Na vys.tlak jsem brala doteď 2x 1/2 tablety Vasocardinu 50 denně. V poslední době problémy ustoupily, beru také Apo-cital 1 x denně. Tlak mám tak 2 měsíce normální kolem 120/75. Proto jsem se chtěla zeptat, zda není problém, když budu brát pouze 1/4 tablety Vasocardinu 2x denně? Když mám již tlak normální. Děkuji za odpověď. Novotná

Odpověď odborníka:

Pokud je váš tak dlouhodobě stabilizovaný, neměl by být problém, ale sama si léky neupravujte, vždy se předem poradte s lékařem, který léky ordinoval!!! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: