Dotaz, zda se po vysazení antikoncepce může zpozdit menstruace..

Dobrý den, před měsícem jsem byla objednána na operaci kolene, musela jsem tedy vysadit antikoncepci.. S přítelem jsme používali po celou dobu kondom a přece mám týdenní zpoždění menstruace. Chtěla jsem se tedy ještě zeptat, jestli by to na předoperačním vyšetřením zjistili nebo ne, zda jsem těhotná nebo ne. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zjištění těhotenství může provést gynekolog na základě vyšetření HCG hormonu a ultrazvuku, nevím, zda toto bylo provedeno. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: