Dvě znaminka na zaludu

Dobrý den den posílám fotku žaludu jsem obřezaný a jsem si docela jistej že třeba ještě před rokem tam nic nebylo.. teď jakoby dvě pihy a nahoře ještě jakoby drobná pigmentová skrvnka.. je to nebezpečné dle foto?

Odpověď odborníka:

Vážený pane Johane, doporučuji Vám vyhledat ambulanci pro pigmentové névy a domluvit se na upřesnění příčiny uvedených pigmentací. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: