Dvojčata

Dobrý večer, jsem v 34tt těhotenství a čekám dvojčátka, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že jedno dítě má 1200 g už 1 měsíc a druhé dítě pořád přibírá na váze, před měsícem mělo druhé dítě 1500 g a teď má 2050 g. Nehrozí nebezpečí prvnímu dítěti?

Odpověď odborníka:

dobrý den, děti by měly přibírat zhruba stejně, nepochopila jsem, jaký je nyní váhový rozdíl. Každopádně pokud je jedno nyní 1200g a druhé 2050, je někde poměrně velký problém. Jistě vše musíte konzultovat s lékařem, proč. to tak je. Na druhou stranu se mi zdá divné, že by Vás lékař neinformoval a více nesledoval, event. neposlal do nemocnice k podrobnějšímu vyšetření...

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Noční pomočování řešte. Staňte se expertem!
Články: Noční pomočování řešte. Staňte se expertem!
Zase se vaše dítě probudilo...
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Gigantismus aneb Když se růst vymkne kontrole
Články: Gigantismus aneb Když se růst vymkne kontrole
Všichni rodiče bedlivě...
Rakovina prsu ohrožuje i bývalé kuřačky
Články: Rakovina prsu ohrožuje i bývalé kuřačky
Kouření představuje...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: