Dysbioza

Dobrý den, mám problém s dysbiózou, slyšel jsem, že chlorid hořečnatý hubí bakterie. Chtěl bych se zeptat, jestli by bylo možné ho užívat (rozpouštět ve vodě) a jaký má vliv na pH. Taky by mě zajímalo, jestli je vhodný v kombinaci s hydrocolon terapií a jestli by jí měl předcházet nebo po ní následovat. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předně je nutné vyšetřit důvod dysbiózy, aby její případné ovlivňování bylo smysluplné.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: