Echo srdce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak závažný je nález mého manžela (51let). Je po operaci plic (5/2014), měl karcinom plic, byla mu odstraněna celá levá plíce včetně uzlin, podsoupil chemoterapii (taxol, carboplatina) a ozařování. Nyní mu byl zjištěn nález na srdci, viz přiložený soubor. Trpí občas bolestí na hrudi a občas se zadýchává děkuji předem za odpověď Šárka T.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, omlouvám se, ale soubor nelze zobrazit.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Jak se žije bez štítné žlázy
Články: Jak se žije bez štítné žlázy
Chodí mezi námi mnoho lidí...
Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Články: Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Pokud patříte mezi pylové...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?
Kousnutí klíštětem může vyvolat alergickou reakci
Články: Kousnutí klíštětem může vyvolat alergickou reakci
Nežádoucí reakce po...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: