Embolie plicní

dobrý den,jsem po plicní embolii (2010),a letos v červnu se chystám na přechod pohoří Pirin,kde se budu pohybovat v nad.výšce kolem 3000 m/m. Mohu mít nějaký problém ohledně dýchání?? Jinak jsem bez problémů.Děkiji,Marta

Odpověď odborníka:

Dobrý den nevím jestli berete nějaké léky, nebo máte potíže? Jste li v pořádku a bez potíží odpovím že to uvidíte, také nevím, jestli chodíte do výšek nebo ne a jak tolerujete námahu? Každý člověk, i ten co neprodělal plicní embolii reaguje na výškpvé rozdíly individuálně. Ale určitě by bylo vhodné nechat si udělat vyšetření specialistou pneumologem předtím než odjedete, máte-li pochybnosti. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: