Endiaron a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má Endiaron vliv na vstřebání nebo na účinek hormonální třífázové antikoncepce Triquilar. Někdy mám ze stresu jednodenní - dvoudenní průjem. Chtěla bych se zeptat, jestli se prášek může nějak nesprávně vstřebat, vzhledem k tomu, co se v těle děje? Tabletu si beru kolem 23:00 a na wc jdu až ráno kolem 7, což by mělo stačit na vstřebání tablety, ale mě zajímá, jestli i když nepůjdu na wc, tak jestli se může tableta špatně vstřebat, vzhledem k tomu, že se ve střevech děje něco neobvyklého. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není li průjem Endiaron by neměl antikoncepci ovlivnit příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Závislosti a návykové poruchy
Články: Závislosti a návykové poruchy
Jaké jsou nejčastější druhy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: