Endometrioza a iui nebo ivf

Dobrý den, mám endometrozu 3. stupně. Každým rokem chodím na laparoskopické odstranění ložisek. S přítelem jsme se rozhodli pro miminko už před rokem a stále se nám to přirozenou cestou nedaří. Chtěla jsem se zeptat zda je pro nás tedy vhodné podstoupit IUI nebo rovnou IVF-přítel má spermiogram v naprostém pořádku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Na vašem místě by bylo nejlepší mít operační protokoly z laparoskopiíí a navštivit centrum asistované reprodukce, kde vám po prohlédnutí nálezů a vyšetření nejlépe poradí, kterou cestu by bylo vhodné zvolit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: