Femigard, gynex

Dobrý den, mám dotaz na přípravky Femigard a Gynex. Snažíme se již 6 měsíců o otěhotnění. Menstruaci mám nepravidelnou (30 - 35 dní), antikoncepci jsem vysadila v prosinci 2011. Mohu užívat tyto bylinné doplňky stravy při snaze o otěhotnění? Nemohou v případě otěhotnění poškodit plod? Děkuji za odpověď! L. S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravky užívat můžete, plod nepoškodí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x