Fimoza ano/ne

Dobrý den, mam dotaz pri \'normalnim\' stavu penisu mi jde predkozka normálně pretahnout pres zalud, ale pri erekci již nelze. Je toto normální nebo se jedna o fimozu?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to tzv. funkční fimóza a i ta by se měla léčit. Obvykle pomůže jen mastička

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: