Fimóza a sex

Dobrý den pane doktore, mám fimózu a chtěl bych se zeptat, jestli i s fimózou mohu mít pohlavní stik. Nic mě nebolí a v pořádku se umím udělat. Takže by neměl být problém ne?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pohlavní styk mít samozřejmě můžete, nicméně pokud nejde předkožka přetáhnout volně přes žalud, objednejte se k urologovi, protože bude nejspíše nutná obřízka. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x