Florsalmin v těhotenství

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na kloktadlo Florsalmin. Jsem v 8tt a přepadlo mne nachlazení(rýma, kašel). Na bolest v krku jsem si párkrát vykloktala Florsalmin. Teď se dočítám, že je pro plod nebezpečný. A mám obavy teď, abych miminku neublížila.Můžete mi prosím napsat jestli jsem mohla miminku nějak ublížit? A co tedy použít na kašel a bolest v krku,aby to plodu neublížilo? Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Není pro plod nebezpečný pouze výrobce udává že vzhledem k nedostatku údajů se přípravek nedoporučuje používat během těhotenství a kojení, lépe tedy čaj s medem a citronem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: