Flucloxacillin

Dobrý den, mám Flucloxacillin 500mg 3x denně a antikoncepce Mercilon. Sníží toto antibiotiku účinnek antikoncepce? Pokud ano, na jak dlouho? Děkuji za odpověď. Ammy

Odpověď odborníka:

Nemusite se prilis obavat, ucinek antikoncepce snizuji jen nektera antibiotika, napriklad proti TBC. Pokud byste chtela mit absolutni jistotu, pouzijte v cyklu, v kterem pouzivate ATB jeste kondom, ale je to skoro prehnana opatrnost. Prijemny vecer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: