Gestační váček

Dobrý den, pane doktore, měla bych na Vás dotaz týkající se průběhu těhotenství. Poslední MS byla 30.4. První měřené HCG bylo 4.6 a to 132. Dne 8.6 jsem byla na kontrole u lékaře, kde na UTZ našel jen velmi malou tečku a HCG bylo 781. Následující kontrola byla 16.6 kde na ultrazvuku byl vidět gestační váček o velikosti 14mm a HCG 7550, ale plod tam vidět nebyl. Je možné, že vzhledem k vysokému HCG se plod na UTZ ještě ukáže nebo půjde spíše o špatný konec těhotenství. Děkuji za radu Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v takto časných stádiíích těhotenství, kdy jde na utz o milimetry nelze spolehlivě někdy plod zachytit, vyčkejte do dalšího ultrazvuku, jistě bude už všechno k vaší spokojenosti. Rostoucí HCG by spíše napovídalo, že je vše OK, ale budoucnost předpovídat neumíme nikdo. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: