Gestační váček

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,3.10 jsem podstoupila IVF(již po šesté)zavíděli mi tři embrya pětidenní,test z moči positiv.poté 14den po opl.hcg 200.,18ctý den silné krvácení,19ctý den u gyn.odběr krve hcg 866,na ultr.dutinka o velikosti 5,7mm ale ještě jsem musela 22den znova na ultr.a doktor mi oznámil,že to nevypadá na typickou gest.dutinku a že se hlavně nezvětšila,ikdyž mi hcg stoupá,může být těhu mimoděložní.Prosím Vás můžu být mimoděložně těhotná,když nemám vejcovody?Zřejmě to prý vypadá,že je dutinka prázdná,jsem bezradná a nevím,co dál.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud nemáte vejcovody mohlo by se jednat jen o graviditu v rohu děložním, jinde ne ,ale to by mělo být na ultrazvuku vidět, pokud HCG stoupá měl by další ultrazvuk problém rozřešit Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: