Gestační váček

dobrý den chtěla jsem se zeptat. 2.3.jsem byla u svého gynekologa si nechat potvrdit jestli jsem těhotná,a při vyšetření byl vidět gestační váček 5,0 mm velký,a přikládám foto z ultrazvuku.teď 13.3 jdu znovu k doktorovi,je možné že už bude vidět plod-embrio?měla bych teď být 5-6tt.děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Ano, měl by být patrný žloutkový váček a embryonální pól.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: