Gestační váček

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se zeptat, když minulou středu tj. 6.3.2013 byl na utz vidět gestační váček 3,3mm. Teď ve čtvrtek mám jít na další ultrazvuk, myslíte, že už by měl být vidět plod nebo i srdíčko? Nevím, v jakém sem týdnu, po darování vajíček sem měla problémy s ms a ani dvě vyvolávací injekce nepomohli. Poté mi bylo zjištěno těhotenství a poslední ms byla od 26.12. do 31.12. 2013 Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně ještě vidět nebude, ale lékař uvidí, zda se jedná o prosperující gestační váček či nikoli.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Články: Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Tablety, pomocí nichž lze...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Články: Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Přestože řada žen plánuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x