Ginekologie

dobrý den chci se zeptat když jsem brala antikoncepci dva roky aby jsem mela pravidelný menstrulační ciklus a po vysazení antikoncepce nemám pravidelnou menstrulaci.je možné že když zase začnu brát antikoncepci že pak po vysazení budu už mít pravidelnou menstr.nebo to bude stejné a je na to něco jiného jiný lék

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte nepravidelný cyklus a nechcete brát antikoncepci,tak cyklus bude nepravidelný. Antikoncepce ho "srovná", ale pokud ji vysadíte, tak se cyklus vrátí do normálu jako před braním antikoncepce. To znamená, že to bude stejné jako dřív.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: