Gynekologie

Dobrý den, pred půl rokem mi p. Doktorka dělala ster na sklicko a odeslala na cytologii. Za 14 dni jsem si volala pro výsledky, na cytologii našli nějaké zvýšené množství viru nebo neco takového, s tim, ze mi p. Doktorka musí udělat sklicko na cytologii jeste jednou, ať se dostavim za půl roku. Dnes jsem byla tedy na vyšetření, p. Doktorka udělala sklicko a poradně mi prohlídla děložní čípek, na první pohled vůbec nic neviděla, kdyz koukala více říkala, ze "na jedničce mate menší bílou skvrnku, jinak nikde nic nevidím, mělo by byt vše v pořádku na pohmat také vše v pořádku" no a mam si zavolat za 14. Dni pro výsledek. P. Doktorka říkala, ze se nemam čeho bát, ale stejne se strašne bojím, co to vše znamená. Je mi 27, a akorát jsem šla rict, ze chci vysadit po 5 letech antikoncepci a pokoušet se o miminko. Můžete mi prosím rict Vas názor, o co by se mohlo jednat? A zda mužu mit se svým přítelem sex aniž bych ho nějak nakazila? :( Moc dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Máte zbytečné obavy sex mít klidně můžete a zcela jistě se nebude jednat o nic vážného vyčkejte výsledku cytologie. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: