Gynekomastia

Dobry den, chcel by som sa opytat ci je mozne ze gynekomastiu, ktoru uz mam mohol sposobit liek afloderm, resp ci by som ho nemal prestat pouzivat. Za odpoved vopred dakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli máte na mysli Afloderm mast, tak ta určitě gynekomastii nezpůsobuje. Bylo by vhodné pátrat po jiné příčině...vyloučit endokrinologické onemocnění, onemocnění jater, ledvin, mužské pohlavní hormony...Gynekomastie se často objevuje u chlapců v období puberty, po některých lécích (antidepresiva, antihypertenziva), drogy (marihuana), rychlý rozvoj nadváhy až obezity... Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: