Gynekologycký

  • Dotaz od: Hrubá MArie
  • Publikováno: 18.8.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,jsem po inkontinenci.st.p.op.9/2009.stále mám drobné potíže,beru Ive,přírod.dopl.pomalu se to zlepšuje.Ale mám tanto problém.Při pohlavním styku problém nemám,ale při vyvrcholení mám velmi ostrou bolest v pravém podbřišku.Nikdy předtím jsem to neměla,až po operaci.Stydím se jít za lékařem.Můžete mi poradit,co to je a co je příčinou ? Musím navštívit lékaře ? Děkuji za odpověd. Madeleen

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně se nestydte, lékař (gynekolog) by vás měl vyšetřit a podrobně vyloučit příčiny bolestí. Bez vyšetření nemohu vědět, co se ve vás děje a objasnit příčinu bolesti na dálku bez vyšetření nikdy nelze. I nejlepší řemeslník, třeba hodinář, musí nejprve svůj předmět oprav vidět, aby mohl navrhnout řešení a potom třeba hodinky opravit. Proto bez vyšetření žádné řešení nejde na dálku navrhnout. Hezké dny.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Články: Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Žít kvalitně s revmatoidní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nemoci nehtů (1. díl)
Články: Nemoci nehtů (1. díl)
Poruchy a onemocnění nehtů...
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Články: Trpíte plynatostí? Příčinou může být alergie
Nadýmání a plynatost. Dvě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: