Ha lunafem a akné

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může HA Lunafem být příčinou zvýšeného výskytu akné ve věku 38 let? Před 3 měsíci jsem z důvodu silné menstruace a silného PMS změnila na radu lékařky HA na Lunafem. Tyto problémy se mi lehce upravily, ale objevilo se mi silné a bolavé akné, na které jsem trpěla naposledy ve 14 letech..Může být příčinou tato HA? Mám v plánu si stejně nechat dát nitroděložní tělísko (jsem po 2 porodech) a lékařka mi to z výše uvedených důvodů doporučuje...Co si o tom myslíte? děkuji Romana

Odpověď odborníka:

dobrý den, teoreticky ano, nemusí Vám úplně sedět. Tělísko doporučuji Mirenu, je super.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x