Ha lunafem a ospen 1000

Dobrý den,jsem asi v půlce užívání HA lunafem a kvůli angíně mi byl předepsán Ospen 1000 na 7 dní mohla bych se zeptat zdali má Ospen na HA vliv a jak dlouhodobý?

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít absolutní jistotu použijte po dobu užívání ještě kondom i když je to až zbytečná opatrnost. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: