Hak a antibiotiká

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať, či antibiotiká Norfloxacin na zápal močových ciest ovplyvňujú účinnosť antikoncepcie. Antibiotiká som brala podľa predpisu tri dni na začiatku tretieho týždňa (15., 16., 17. Tabletka z blistra), vždy pár hodín pred užitím HAK. Pred doužívaním blistra sa však objavilo špinenie, ktoré inak nemávam. Môže to súvisieť s antibiotikami? Je potrebné chrániť sa ešte aj iným spôsobom a ak áno tak ako dlho? Ďakujem za odpoveď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být způsobeno antikoncepcí, chraňte se jistě 7 dní kondomem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: