Hak a migrény

Dobrý den, je mi 35 let, nyní po porodu 3. dítěte a řeším vhodnou antikoncepci. Od dospívání trpím nahodilými, avšak silnými záchvaty migrén s poruchou vidění, brnění rukou a oblasti úst, někdy i nemožností řeči...zabírá Indometacin. Hormonální pilulky jsem musela hned vysadit, protože záchvaty byly velmi často, po 1. porodu jsem měla zavedeno obyčejné tělísko, se kterým jsem byla spokojená. Nyní uvažuji o Mireně, která působí jen v děloze, přesto je v příbalové informaci uvedeno, že je zapotřebí zvláštní opatrnosti právě při migrénách a silných bolestech hlavy a tak bych chtěla znát Váš názor či zkušenost z praxe - zda byste v tomto případě Mirenu zavedla... děkuji a přeji hezký den. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirena ano, ale záleží na každém organismu, každý reaguje jinak. Mirena by neměla vadit na migrény, ale 100% to zaručit nelze.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x