Hematom v těhotenství

  • Dotaz od: Zdena Plachá
  • Publikováno: 1.4.2016
  • uLékaře.cz

Dobrý den, gynekoložka mi napsala do těhotenské průkazky, že mám hematom na celé přední stěně a zasahuje až k fundu velikosti 54x10mm (miminko měří 39 mm). Jsem v 11 týdnu těhotenství a moc se bojím, že miminku ublíží. Je velké riziko? Mám pocit, že roste i s miminkem.. Zasílám i foto UTZ. Děkuji moc za odpověď. Hezký den

Odpověď odborníka:

Dělat prognózu je nemožné,ale v řadě případů dojde k vstřebání hematomu a gravidita zdárně pokračuje Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x