Hematom v těhotenství

Dobrý den,jsem ve 14tt těhotenství a od 8tt jsem měla už tříkrák krvácení po hematomu v děloze(nachází se dóle v děloze pod miminkem).dokonce jsem měla třikrát atb pro viry které mi to prý způsobily.naposledy jsem měla hematom ve 12+3tt a dost krvácel.podstoupila jsem i ozonizaci genitálii.naštestí miminko je naprosto v pořádku dobře roste i první sreening je negativní.akorát pořád po ráno slabounce krvácím(tmavá krev)a přes den jen lehce špiním.chtěla jsem se zeptat jak dlouho se může hematom dočištovat je zhruba 1,5cm a pan doktor mi řekl že se dočištuje.jak dlouho můžu špinit a jestly bych poznala že není něco v pořádku.Moc děkuji za odpověd, s pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude to trvat několik dnů. Pokud krvácení nebude zesilovat, nepřijdou další obtíže, tedy např. bolesti v podbřišku, není třeba se znepokojovat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: