Herpes genitalis

Dobrý den, mé přítelkyni se v oblasti třísla zvětšila uzlina a na genitálu udělaly puchýřky, gynekoložka ji diagnostikovala herpes genitalis, čili pohlavně přenosnou chorobu. Já ale nic nemám, ani jeden jsme neměli pohlavní styk s nikým jiným (myšlenku, že by mi přítelkyně zatajovala nevěru nepřipouštím). Chci se zeptat, jestli se může podobnými příznaky projevovat i jiná choroba. Děkuji za odpověď. Jan

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hlavně jde o to, že herpetický virus se dostane do organismu třeba již mnoho let před propuknutím a přežívá v těle skrytě, potom později při jakémkoli snížení imunity nebo stresové situaci se může aktivovat. Proto se neznepokojujte možnou nevěrou, pomáhejte přítelkyni v léčení a hlavně dbejte (oba) na zdravý životní styl s důrazem na zdravou stravu bez alkoholu a drog, protože ta má prokazatelně největší vliv na správné fungování imunity. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x